Friday, 26 August 2011

Hey Stalker's :)

hye stalker's :) today aku happy sesangat . semenjak aku couple dgn SF , he alway's make me laugh :) first time dapat couple dgn orang yg boleh buad aku ketawa selalu :) sumpah best . caring , funny , cute , kind person :) untunglha aku dapat boyfie mcm si SF niy . hahahha . Rabu lpas , boyfie aku demam , skrg dy dha sihat :) aku suka sgt-2 . now aku pulak yg demam :( hee . ta ad suara , selsema and demam . haih --' . dha lha nha dkt raya niy  adoyy --' . mcm mna lha nha buad niy ? hahahah XD . aku nha bgthu kat korang yg 'i love him tightly :)' #wwahhh ! over plakk aku niy . ade aku kesah ?  hahah . now , bile aku chatting dgn dy , tetiba si SF niy ta bg Respond :( ta thu lha ape dy buad . haihh --' nha marah pon ade kott . haih --' risau lha kotkot si SF niy chatt dgn si M ke ? si W ke ? mane lha aku thu kan ? hee . tpy ta phe lha yg penting aku sayang SF <3 #adeakukesahkorangnhakutukboyfieaku? kbye :) SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN

No comments:

Post a Comment